MICRODERMABRASIE -  TREATMENT

TREATMENT

Afspraak
maken
Afspraak boeken Micro Skin Polish
60 minuten behandeling
€ 65,00    
Microdermabrasie is een behandeling om de huid eens lekker op te frissen en om Acné, Pigmentvlekken , Littekens en Rimpels te behandelen.  Microdermabrasie is het gecontroleerd verwijderen van de bovenste laag van de opperhuid. De behandeling is een peeling op basis van " zandstralen ". Deze peeling kan op alle soorten huiden toegepast worden. Door verschillende instellingen te gebruiken hebben we de mogelijkheid om elk huidtype (zelfs de meest gevoelige) te behandelen. Deze verschillende instellingen, grove en fijne, garanderen een effectieve peeling. Tijdens het "peelen" met microdermabrasie vindt er tevens een vacuümproces plaats waardoor onmiddellijk onzuiverheden en dode huidcellen verwijderd worden. Na een microdermabrasie behandeling of kuur ziet u direct verbetering: de huid ziet er frisser, stralender en vitaler uit na de behandeling.
De vernieuwde huid is vitaler, gezonder en elastischer. Na behandeling met de microdermabrasie wordt onmiddellijk de opname van vocht en actieve ingrediënten gestimuleerd. Microdermabrasie kan éénmalig of als kuur worden uitgevoerd. Het is een universele peeling voor zowel vrouwen als mannen en voor de jongere en rijpere huid. Door een microdermabrasie behandeling gaat men er frisser en vitaler uitzien! Door het verwijderen van de oude huidlaag worden de fibroblasten geactiveerd, die er weer voor zorgen dat de huid een jeugdige, elastische en gezonde uitstraling krijgt. De bloedcirculatie in de huid wordt met deze methode bevorderd. Door dit alles gaat de collageenvorming en celvernieuwing vooruit met als resultaat een frisser uiterlijk.
Resultaat van een microdermabrasie behandeling.
Het resultaat van deze peeling is al na één behandeling zichtbaar en voelbaar. Een regelmatig gebruik van deze peeling verhoogt uiteraard het resultaat. Voor een duurzame huidverbetering wordt een kuur van 6 behandelingen geadviseerd en daarna een keer in de 3 maanden een onderhoudsbehandeling. De behandeling wordt bij deze kuren ondersteund met de Eternal lijn van Skeyndor.  Ben  voorzichtig met zonnestraling en het gebruik van de  zonnebank en sauna . Daarnaast adviseren we je na een microdermabrasie behandeling altijd een dagverzorging met een sunblock te gebruiken.
Tarieven :          1 behandeling       €   65,-   
                            3 behandelingen  € 150,-   
                            6 behandelingen  € 275,- *  ( inclusief ondersteuning voor thuis  )
                                                                           *  Mogelijkheid om de behandelingen te verdelen over het gehele jaar .
                                                                               Gehele bedrag vooruit betalen.

Copyright ©  2011-2016 Avalon Beautycare  | Algemene voorwaarden

- Ontvettende reiniging van de huid

- Microdermabrasie

- Ampul afgestemd op je huidtype

- Verzorgend masker

- Serum Eternal met retinol ( Vit A )

- Huidverzorging incl Sunblocker