MICROSKINPOLISH -  MEDCOS

TREATMENT

Afspraak
maken
Afspraak boeken Micro Skin Polish
45 minuten behandeling
€ 98,00    
Een microdermabrasie behandeling is een veilige mechanische peeling waarbij met behulp van fijne Aluminium Oxide Kristallen de dode huidcellen versneld verwijderd worden. In de 2e fase van de MSP behandeling worden actieve werkzame stoffen - zoals hoogwaardig hyaluronzuur, essentiële vitaminen en anti-oxidanten - op de huid aangebracht en met low level laser geactiveerd. Bij de laatste fase wordt de huid gevoed en beschermd.
In tegenstelling tot een chemische peeling peeling kan bij een microdermabrasie-behandeling de diepte en de werking ervan zeer nauwkeurig bepaald worden en zelfs per gebied aangepast worden. Hierdoor is microdermabrasie uitermate geschikt voor de behandeling van bijvoorbeeld littekens en pigmentatie. Daar een mechanische peeling tevens de aanmaak van collageen en nieuwe huidcellen stimuleert, zijn ook rimpels, verlies van elasticiteit en beschadigingen door UV-straling met microdermabrasie zeer goed te behandelen.
EFFECTIEVE HUIDVERJONGING IS HET GEVOLG!
Bij microdermabrasie is er geen kans op allergische reacties of littekens. Bovendien is de behandeling pijnloos. Microdermabrasie is geschikt voor elk huidtype (ook voor de donkere huid) en voor elke leeftijd. Je kunt microdermabrasie één keer doen of als kuur. Na de behandeling heb je  onmiddellijk een gladde en frisse  huid . De behandeling zorgt ervoor dat de huid zich van binnenuit gaat vernieuwen en verjongen. Met dit natuurlijke proces van celregeneratie heb je na een microdermabrasie behandeling een egale, zachte en stralend gezonde huid.

Voor een duurzame huidverbetering wordt een kuur van 8 behandelingen geadviseerd en daarna regelmatig een onderhoudsbeurt.
De behandeling wordt bij deze kuren ondersteund met Eternal lijn van Skeyndor.
U wordt ook geadviseerd voorzichtig te zijn met zonnestraling en het gebruik van de  zonnebank . Geadviseerd wordt hierbij altijd een sunblock te gebruiken.

-   Microdermabrasie
-   Low Level Laser Therapie (cold laser     met een hoogwaardig hyaluronzuur)
-   Polishing de huid ( vitaminen, anti-     oxidanten en beschermingsfactor)
Tarieven :          1 behandeling       €   98,-   
                            3 behandelingen  € 275,-   
                            6 behandelingen  € 525,- *  ( inclusief ondersteuning voor thuis  )
                            8 behandelingen  € 725,- *  ( inclusief ondersteuning voor thuis en een  waardecheque twv  € 100,00 )                                                                               Waardecheque te besteden aan Skeyndor produkten of 1 gratis  MSP behandeling

      *  mogelijkheid om de behandelingen te verdelen over het gehele jaar . Gehele bedrag vooruit betalen.

Copyright ©  2011-2016 Avalon Beautycare  | Algemene voorwaarden