Het permanente aanbrengen van wenkbrauwen (zogenaamde hairstrokes), lipliners of eyeliners is wat doorgaans wordt verstaan onder permanente make-up. Tijdens het sporten, wanneer je op vakantie uit zee of het zwembad komt, als je ‘s morgens opstaat, of wanneer je door weer en wind loopt en zelfs als je tijdens een ontroerende voorstelling een traantje wegpinkt blijft je make-up prachtig zitten. Ook na Alopecia totalis (haarverlies wenkbrauwen) en chemokuren is permanente make-up een mooie oplossing. Je make-up blijft altijd op z’n plaats. Je hebt ‘s Morgens, ‘s middags en ’s avonds altijd een verzorgde uitstraling want de aangebrachte accenten maken je gezicht permanent sprekend!

 

Bij deze treatment wordt door middel van een ultra dunne naald een speciale huid-vriendelijke pigmentvloeistof in de huid gebracht, met als doel de juiste kleur op de juiste plaats aan te brengen zodat je er beter uit ziet.

 

Om de permanente make-up nauwkeurig aan te brengen is vakmanschap en betrouwbare apparatuur een eerste vereiste. Wat vakkundigheid betreft ben je bij mijn collega Rachel Weijenberg (www.bbyr.nl) in goede handen. Zij is opgeleid bij Nouveau Contour, het toonaangevende merk in de permanente make-up wereld, heeft een intensieve training afgerond waarin alle specialisaties aan bod zijn gekomen en maakt gebruik van de innovatieve Nouveau Contour apparatuur. Dit, in combinatie met de strikte naleving van de strenge eisen van de landelijke Hygiëne-, Arbeidsomstandigheden- en Milieu Code, staat garant voor kwaliteit en bovenal er mooi verzorgd en stralend uitzien!

 

De behandeling in mijn salon bestaat uit 2 sessies. In de eerste sessie wordt de permanente make-up aangebracht, waar na 4 á 6 weken de 'perfecting session' zal geschieden. Tijdens deze behandeling kan eventueel kleur en of vorm geperfectioneerd worden.

 


 


 

 

PERMANENTE MAKE-UP TREATMENT

Aanbreng-sessie

- Voorgesprek

- Voortekenen

- Kleurkeuze

- Pigmentatie

- Nabehandeling

 

Perfectionerings sessie

- Eventueel perfectioneren van kleur en vorm

TREATMENT

Afspraak
maken
Afspraak boeken
90 minuten behandeling
Vanaf € 150,00
Veelgestelde
vragen
Veelgestelde vragen over permanente make-up

Copyright ©  2011-2016 Avalon Beautycare  | Algemene voorwaarden